Ljepota

Nova Miss Hrvatske: Fizički izgled vremenom blijedi, važnije je ono unutra

Autor: Žene.ba
Nova Miss Hrvatske: Fizički izgled vremenom blijedi, važnije je ono unutra

Tomislava Dukić je nova Miss Hrvatske.

25-godišnja Miss Hrvatske rođena je u Tomislavgradu, BiH, a prije nekoliko je mjeseci postala Miss Dijaspore. Titula Miss Hrvatske ju je prilično iznenadila, kaže za Index.

"Nisam se nadala pobjedi jer su sve takmičarke imale dobar potencijal za lentu Miss Hrvatske. Iako u potpunosti nisam osvijestila svoj plasman, osjećaj je poseban. Ne zbog činjenice samog izbora, nego onoga subjektivnog... Prijateljstva, međusobne podrške i povezanosti", kaže Tomislava.

"Fizički izgled vremenom blijedi"

Tomislavu smo pitali što najviše voli na sebi kada je riječ o fizičkom izgledu.

"Fizički izgled nas samo definira ljudskim bićima i vremenom blijedi. A ono što nas čini čovjekom i ispunjava biće iznutra je puno važnije", kaže. "Svaka osoba ima svoje kvalitete, samo je pitanje hoće li ona to osvijestiti i iskoristiti ono što joj je dano", kaže Tomislav na pitanje šta smatra najvećim kvalitetama žene u današnjem dobu.

Negativni komentari

Izbora za Miss Hrvatske ovih je dana pokrenuo lavinu komentara. Ali, Tomislava kaže da ne mari za one negativne.

"To su samo objektivna mišljenja ljudi koji me ne poznaju", kaže.

Pred njom je godina dana priprema za svjetski izbor. "S obzirom na to da sam tek na početku, ne znam šta me čeka. Svakako ću se potruditi da Hrvatsku predstavim u svom najboljem izdanju", kaže nova Miss.

Žene.ba