Ljepota

Nove maskare koje obećavaju najljepše trepavice

Autor: Žene.ba
Nove maskare koje obećavaju najljepše trepavice

Beauty svijet konstantno evoluira kako bi zadovoljio sve veću populaciju beauty junkieja koji stalno traže nešto novo, nešto bolje i zanimljivije. Društvene mreže su nam, između ostalog, dale uvid u neke nove proizvode i načine apliciranja kroz trendove koje stvaraju brojni beauty blogeri, njihove preporuke, načine šminkanja i slično, koji su pristupačni čak i onima koji se ne trude uložiti previše vremena u svoj make up look.

Danas tako svako može naučiti ponešto iz dostupnih nam kanala, pa čak i samo se informirati o novostima na tržištu sa željom da nove proizvode isprobaju jednom kad potroše stare.

BEZ MASKARE SE NE MOŽE…

Jedan od proizvoda koji će se naći u svakoj kozmetičkoj torbici svakako je maskara. Čak i ako niste ljubitelj make up-a i držite se samih osnova, maskara je onaj jedan proizvod koji u 5 minuta spašava te umorne oči maskira zavodljivim pogledom. No, od maskare ipak tražimo puno – da produži trepavice, ali da ih ne zalijepi i da ne ostavi grudice, da bude savršeno crna (ako je to boja koju smo odabrali), da bude postojana i da se ravnomjerno nanosi. Nije lak zadatak ispuniti sve uvjete u jednom malom pakiranju, no kozmetičke kuće i brendovi ipak nam daju veliki izbor među kojim će i oni najizbirljiviji pronaći nešto za sebe.

A kakve su novosti, koje su već počele pristizati u trgovine, pripremili za 2019. godinu doznajte u nastavku…

NARS Climax Mascara

Revolution The Mascara Revolution

IT COSMETICS Hello Lashes 5 in 1 Mascara

La Roche Posay Toleriane Volume Mascara

L’Oréal Paris Unlimited Mascara

NYX Professional Makeup Doll Eye

IT COSMETICS Tightline Waterproof 3 in 1 Black Primer Eyeliner Mascara

Journal.hr