Ljepota

Obožavatelji zgroženi: 'Prestani koristiti botoks, počinješ ličiti na Azijatkinju'

Autor: Žene.ba
Obožavatelji zgroženi: 'Prestani koristiti botoks, počinješ ličiti na Azijatkinju'

Glumica Megan Fox, godinama je bila na listi najpoželjnijh žena na svijetu, a nije ni tajna da je u svojim počecima već krenula s botoksom, iako joj to nije trebalo. Međutim, ova 33-godišnja crnka u zadnje vrijeme pretjeruje s time, a često se nađe na meti obožavatelja, koji je kritiziraju, prvenstveno zbog besprijekornog izgleda, koji je imala i prije samih tretmana.

[embed]https://www.instagram.com/p/B0yysVxFcvZ/?utm_source=ig_embed[/embed]

Naime, Megan je ovoga puta obožavatelje zgrozila objavom na svom Instagram profilu, te opisom koji je stajao uz to. 'Prija par dana sam uslikala 300 selfieja - izgledala sam kao reanimirano truplo na njih 297. Evo, ostala tri. Uspjeh od jedan posto', napisala je Megan pokušavajući se našaliti na račun svog izgleda. No, čini se, kako obožavateljima ova pošalica i nije baš sjela.

[embed]https://www.instagram.com/p/BosJ9SDFoOz/?utm_source=ig_embed[/embed]

'Volim te, ali prestani s botoksom. Počinješ izgledati kao Azijatkinja', 'sjećam se kad si bila najseksi žena na svijetu', 'zašto si promijenila toliko svoje lice', 'previše operacija i botoksa', samo su neki od komentara zgroženih obožavatelja koji ne mogu prihvatiti činjenicu što je Megan napravila od sebe. No, sudeći po onome što obožavatelji misle, seksepilnu Megan previše ne zabrinjavaju komentari, čim još nije odlučila prestati s botoksom.

Story.hr