Ljepota

Ovaj make up obožavaju holivudske ljepotice!

Autor: Žene.ba
Ovaj make up obožavaju holivudske ljepotice!

Kada je 1990. godine Davis Factor, praunuk MAX Factora, osnivača prve profesionalne šminke na svijetu za potrebe filma, zajedno sa svojim bratom Deanom osnovao Smashbox studio u L.A.-u, ubrzo je to postao najpopularnijji foto studio u Los Angelesu, gdje su stvarane fotografije za potrebe vodećih modnih časopisa, raznih kampanja brendova i covere albuma poznatih glazbenih zvijezda.

Rad s makeup-om u teškim uvijetima studija (jaka rasvjeta, vrućina...) te stalno napredovanje tehnologije (slike visoke rezolucije) zbog kojih se na fotografijama dalo lako razaznati suhu kožu, pore, bore te promjene boje pudera... - sve to ih je natjeralo da razmisle o stvaranju make-upa koji će biti savršen, dugotrajan i otporan – od scene do ulice.

'U fotografskim studijima izuzetno je važno koristiti dugotrajan make up, jer bilo kakav prekid snimanja zbog dodatnih korekcija utječe na tijek snimanja i energiju svih sudionika', kaže Davis, koji je snimao Cameron Diaz, Angelinu Jolie i brojne druge holivudske ljepotice.

https://www.instagram.com/p/Be4QhKdHByD/?utm_source=ig_embed

Stoga su sve one jedva dočekale 1996. godine lansiranje Smashbox kozmetike koja je savršeno odgovarala svemu čemu su težili; bio je to besprijekoran make up koji pruža osjećaj udobnosti i dugotrajnost tijekom snimanja – bez dodatnih korekcija. Danas je Smashbox jedan od top selling brendova uz Anastasia Beverly Hills, Urban Decay i dr. dugotrajne i kvalitetne proizvode za svakodnevni i profesionalni make up.

https://www.instagram.com/p/BikVNGCnYh6/?utm_source=ig_embed

Tome svjedoči i Vlada Haggerty 'VladaMua“ koju još i zovu 'kraljica usana' - ukrajinska makeup artistica koju na Instagramu prati čak 814 tisuća fanova, koji vjerno  prate njezine nevjerojatne lip-art lookove. Možda ste čuli za nju jer je u studenom optužila Kylie Jenner za krađu njenih ideja za lasniranje svoje linije za usne. Uglavnom, njezin signature su luksuzne kreacije s kapljicama koje cure s usana i najskuplji makeup za usne. E pa, njezina je uloga u Smashbox Cosmetics 'lip editor–in-chief' i sve što je vezano za usne!

https://www.instagram.com/p/BigEFrzHoL1/?utm_source=ig_embed

Smashbox je najpoznatiji po svojim primerima, a najprodavaniji je Photo Finish Primer koji se prodaje svake 1.8 sekunde u svijetu.

Cosmopolitan.hr