Ljepota

Ove slavne dame njeguju svoju prirodnu boju kose

Autor: Žene.ba
Ove slavne dame njeguju svoju prirodnu boju kose

Od slavnih dama u Hollywoodu uglavnom očekujemo drastične promjene frizure i boje kose jer nas je većina njih na to naviknula.

No, za razliku od Katy Perry i Rihanne koje nas barem jedanput godišnje iznenade transformacijom frizure, ove četiri dame njeguju svoju prirodnu boju kose i ruše nametnute standarde ljepote:

1. Jessica Chastain

Prirodno riđokosa glumica u intervjuu za Refinery29 istaknula je kako ne mijenja boju kose ni zbog posla već po potrebi nosi perike, a jedino na što je ponekad spremna je malo drastičnije šišanje.

https://www.instagram.com/p/BgFBT7WBOFF/?utm_source=ig_embed

2. Jamie Lee Curtis

"Zapitala sam se: zašto pobogu na glavu stavljam hemikalije koje peku? Moja kratka kosa prebrzo raste i svako malo je moram šišati i farbati. Frizerski saloni za mene su ponižavanje. Sjedim tamo sa smjesom na glavi koja izgleda užasno, satima nosim aluminijsku foliju na svojoj kratkoj kosi i izgledam smiješno. Užasan osjećaj", izjavila je Jamie u jednom intervjuu i dodala kako više nikada ne misli bojiti kosu.

https://www.instagram.com/p/BoHdCEtlCj8/?utm_source=ig_embed

3. Kendall Jenner

Ova mlada manekenka nikada nije promijenila boju kose, a nije voljna mijenjati ni dužinu. "Ako poželim brzu promjenu, poslužim se perikom", rekla je Kendall.

https://www.instagram.com/p/BlWQOnuAshP/?utm_source=ig_embed

4. Julianne Moore

Julianne je u jednom intervjuu priznala kako ponekada oboji sijede i to u svoju prirodnu, riđu boju, no napomenula je kako ih često pusti i da izrastu.

https://www.instagram.com/p/BowLIuDDOad/?utm_source=ig_embed

Index.hr