Ljepota

Ovo su beauty savjeti lijepe Jessice Albe koje vrijedi isprobati

Autor: Žene.ba
Ovo su beauty savjeti lijepe Jessice Albe koje vrijedi isprobati

Zgodna mama troje djece osim što plijeni svojim nenadmašnim modnim stilom, oduševljava vitkom figurom i licem tinejdžerice.

Tajna njezine mladolikosti je u redovitoj tjelovježbi i zdravoj prehrani, a kako kaže, uvijek nastoji, biti motivirana.

'Ne sviđa mi se kad vježbate bez volje i strasti. Priznajem, nije se lako uvijek motivirati, ali tjelovježba je za mene poput lijeka i zbilja se odmah osjećam bolje. Ako npr. vježbam od četiri do pet dana u sedmici, osjećaj je nevjerojatan. Proteklih mjeseci bila sam angažirana oko posla i nisam stizala vježbati. Ali iako ne vježbam, nastojim se zdravo hraniti. Nikad ne pijem vino uz ručak tijekom sedmice, a obavezno u toku sedmice pojedem dva vegetarijanska jela ili ona pripremljena od biljaka', otkriva lijepa Jessica, koju mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu.

Jessica Alba

Velika ljubiteljica zdrave prehrane priznaje kako nije baš oduševljena svim zdravim receptima, osobito sokom od celera.

'Volim zdravu prehranu, ali volim i da su to ukusna jela i napici. Sok od celera primjerice ne podnosim. Užasan je', smije se zgodna Amerikanka.

Jessica Alba

Osim što je nevjerojatno uspješna u poslu, Jessica se može pohvaliti skladnim brakom koji traje već 11 godina.

Ona i njezin suprug, filmski producent Cash Warren ponosni su roditelji troje djece, a glumica ističe kako je tajna njihovog idiličnog braka i u tome što svakog petka navečer i subotom ujutro angažiraju dadilju.

'Bez obzira idem li van sa suprugom ili se nalazim s prijateljicama, obavezno angažiramo dadilju. Zbog toga se mogu potpuno opustiti i ne biti opterećena brigom o djeci jer znam da su u sigurnim rukama. To je stvarno sjajna stvar jer se ne želite prerano probuditi nakon izlaska. To nisam radila dok se nije rodila Haven no moram reći da je to doista opuštajuće', rekla je Jessica.

Jessica Alba

Otkrila je i kako si obavezno priušti male rituale opuštanja. 'Nekad se samo poželim izolirati u svojoj sobi i čitati knjigu sat vremena s maskom na licom. Nekad pak ustanem ranije i idem na sat spinninga. Stvar je u tome da radite ono što vam se sviđa i u čemu uživate', rekla je lijepa glumica koja s Cashom ima dvije kćeri Honor (10) i Haven (7) te sinčića Hayesa (1).

Jessica Alba

tportal.hr