Ljepota

Povratnički make-up trendovi koji su dobili bezvremenski status

Autor: Žene.ba
Povratnički make-up trendovi koji su dobili bezvremenski status

Kao što ste mogli primijetiti, 2018. godinu obilježili su povratnički trendovi iz sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća.

Osim modnih, vratili su se i make-up trendovi za koje smo mislili da su ostali duboko zakopani u prošlosti. Ipak, brendovi su prepoznali potencijal ovih povratnika, prilagodili ih današnjim trendovima i uspješno im počeli pripisivati bezvremenski status.

1. Sjajilo za usne

Nakon duge vladavine mat ruževa, sjajila su ponovno tu i dolaze u bojama, teksturama i formulama koje ne možete ni zamisliti. Iako i dalje volimo matirani završetak na usnama, sjajila nam počinju ponovno prirastati srcu jer, osim hidratacije, usne čine vizualno većim i sočnijim.

https://www.instagram.com/p/BopVrp2B2MA/?utm_source=ig_embed

2. Razbarušene obrve

Prirodno je trenutačno vrlo moderno pa su se logičnim slijedom vratile i razbarušene, prirodne obrve. Osim što zahtijevaju manje brige, bujne obrve puno bolje pristaju licu od previše počupanih.

https://www.instagram.com/p/BorF0jBiAQF/?utm_source=ig_embed

3. Smeđi ruž

Veliki make-up trend iz devedesetih ponovno je tu i dolazi u svim nijansama i teksturama koje možete zamisliti.

https://www.instagram.com/p/Borkd0Lguzp/?utm_source=ig_embed

4. Jarka sjenila za oči

Ovog ljeta najviše smo nosili plava i zelena sjenila, a jesen je donijela boju cvijeta japanske trešnje koja vrlo lako razbija monotoniju zagasitih i neutralnih tonova.

https://www.instagram.com/p/Bl8-7NlgdFe/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BisU8jNHaSG/?utm_source=ig_embed

5. Rumenilo boje ciklame

Za svjež i odmoran izgled ovo upečatljivo rumenilo idealan je odabir. Nakon dugogodišnje vladavine rumenila boje breskve, na red je došlo pravo osvježenje, a sve što vi trebate napraviti je usuditi se probati ga.

https://www.instagram.com/p/BoMri1WhqYT/?utm_source=ig_embed

Index.hr