Ovo su pravila koja slijedi

Poznati supermodel podijelio tajne očuvanja izuzetno mladolikog izgleda

Autor: Žene.ba
Poznati supermodel podijelio tajne očuvanja izuzetno mladolikog izgleda
Foto: Elle MacPherson

U podcastu slavni supermodel Elle MacPherson je otkrila svoju beauty rutinu, koja uključuje održavanje sjajne kože i vitkosti. Istakla je važnost praktikovanja ovih navika uz neizostavan osmijeh na licu, te dodala da svaki dan završava s večernjom zahvalnošću za proživljeni dan.
 

Jedna od najljepših žena na svijetu, koja i dalje izaziva divljenje svojim nevjerovatno mladolikim izgledom, odlučila je podijeliti svoje beauty tajne i rutinu uoči svog 60. rođendana.

Austrijski supermodel i glumica Elle MacPherson, čiji će rođendan biti 29. ožujka, otkrila je svoj pristup očuvanju mladalačkog izgleda. Istakla je važnost redovne beauty rutine, pažljive njege i ljubavi prema sebi kao ključne faktore koji joj pomažu zaustaviti vrijeme. Elle MacPherson naglašava značaj kvalitetnog, osmosatnog sna kao prvog koraka prema očuvanju vitalnosti i mladalačkog izgleda.

Manekenka Elle MacPherson otkrila je detalje svoje večernje i jutarnje rutine koje pridržava kako bi očuvala svoj mladoliki izgled. Prije spavanja, ide u krevet s osmijehom i ispunjenim srcem, noseći samo masku za oči. Izbjegava kofein i posljednji obrok jede u 17 sati, a prije spavanja opušta se šoljicom tople čokolade. Elle ustaje u 5 ujutro, pije vodu s limetom, meditira 25 minuta i zatim biciklira do plaže kako bi se okupala oko 6:30. Kada ima više vremena, praktikuje jogu na jutarnjem suncu.

Manekenka Elle MacPherson dodala je da ponekad nakon joge umoči noge u hladnu kupku kako bi resetirala svoje tijelo. Nakon toga, uživa u ispijanju matche na suncu prije pripreme za novi dan. Elle ističe važnost vježbanja na otvorenom, bilo da se radi o planinarenju ili jednostavnom sjedenju na svježem zraku.

Nakon vježbanja, Elle MacPherson uživa u doručku koji obuhvata jutarnji smoothie s dodatkom kolagena u prahu i proteinskog praška kako bi osigurala dovoljno energije tijekom dana. Redovno praktikuje akupunkturu, kiropraktiku te se opušta u sauni s australskim aromatičnim biljem. Izbjegava meso već godinama, a preferira kuhanje kod kuće s lokalno uzgojenim organskim povrćem. Elle se posvećuje i japanskoj čajnoj ceremoniji svaki dan u 15 sati, koristeći Rooibos čaj s malo vanilije ili crni čaj, Earl Grey.