Uz šaljivu poruku

Problem kratke kose: Nina Badrić pokazala kako izgleda kad tek opere kosu

Autor: Žene.ba
Problem kratke kose: Nina Badrić pokazala kako izgleda kad tek opere kosu
Foto: Instagram

Početkom ove godine, poznata pjevačica Nina Badrić donijela je hrabru odluku i odlučila se za drastičnu promjenu frizure skraćivanjem svoje kose.

Od tada su se komplimenti na račun njezinog izgleda samo nizali, svi su je obasipali pohvalama ispod svake nove fotografije. Međutim, to nije bio slučaj s jednom snimkom koju je nedavno objavila na svom profilu na TikToku.

Nina je odlučila pokazati kako izgleda njena kosa kada je tek oprana, što je mnoge iznenadilo. U videu je sa smiješkom rekla: "Važno je sine da imaš čistu, opranu kosu", dok je zatim zatresla glavom. "Gel, pod hitno!" dodala je uz šaljiv ton, osmijehujući se kameri.

@ninabadricofficial

♬ original sound - Badrich Nina

Na pitanje jednog pratitelja u komentaru da li je požalila što je skratila kosu, Nina je odgovorila: “Trebala sam i ranije”. “Šta je s frizurom?”, “Da, to je problem tako kratke kose”, “Najljepša si, kako god”, “Čovječe, nisam prepoznao ženu”, “Uvijek predivna”, “Pusti kosu”, “Prirodna i prekrasna”, još su neki od brojnih komentara koje je dobila, a mišljenja su, kako možete vidjeti, dosta podijeljena.