Popularni par

Rihanna i A$AP Rocky oživljavaju retro eleganciju u novoj beauty kampanji

Autor: Žene.ba
Rihanna i A$AP Rocky oživljavaju retro eleganciju u novoj beauty kampanji
Foto: ASAP i Rihanna

U svijetu poznatih, ljubavni izlasci ne sliče na uobičajne večeri, a to se jasno vidi u najnovijoj kampanji brenda Fenty Beauty nazvanoj "Born To Steal: Yours, Mine, Ours". Osnivačica brenda, globalna ikona stila Rihanna, zajedno s dugogodišnjim partnerom, reperom A$AP Rocky, pružaju nam jedinstveni pogled na neodoljivu ljepotu tokom romantičnog izlaska.

Kampanja odiše estetikom pedesetih godina, sa prigušenim svjetlima i crno-bijelim kadrovima. Date night atmosfera je očigledna kroz zagrljaje i poglede između ovog dvojca, koji je u augustu dobio drugo dijete. 

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Yours, Mine, Ours

U novoj kampanji čuvene pjevačice i beauty mogulke, Rihanna izgleda glamurozno sa pin-up stilom frizure, dijamantskim chokerom, bordo karminom i zlatnim satom. Obučena je u klasičnu crnu slip haljinu i jaknicu od šifona na tufne.

A$AP Rocky izgleda podjednako elegantno u klasičnom trench mantilu, košulji na pruge i sa kravatom. Njegov prepoznatljivi stil se ipak nazire i u ovoj kampanji, sa čuvenim grillzom i naočalima za sunce. Kao i Rihanna, nosi zlatni sat.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Zaljubljeni par je itekako svjestan svoje popularnosti, te se u kampanji čuje i ''What’s up Rocky?'', izjava Rihanne koja je postala viralna nakon što je njihova veza ozvaničena.

Par je u vezi od 2020. godine, iako je prvi put bio povezan još ranih 2010-ih. A$AP je bio i uvodni nastup na Rihanninoj Diamonds svjetskoj turneji 2013. godine.

View this post on Instagram

A post shared by FENTY SKIN (@fentyskin)

Danas, oni imaju dva sina. Prvi, RZA je rođen u maju 2022. Drugi sin, Riot, rodio se u avgustu, a Rihanna je tu trudnoću objavila nastupajući na prošlogodišnjem Super Bowl-u.