Ljepota

Rihanna još jednom oduševila svijet novim Fenty beauty proizvodima

Autor: Žene.ba
Rihanna još jednom oduševila svijet novim Fenty beauty proizvodima

https://www.instagram.com/p/Bkc_smPDyHL/?utm_source=ig_embed

Nakon što je postala svima omiljena pop princeza i modna ikona nove generacije koja na u dnevnim kombinacijama i na crvenim tepisima uvijek pomiče granice i nosi neočekivano, Rihanna je osvojila i beauty svijet. Fenty Beauty je beauty brend s Rihanninim potpisom i jedna od najboljih stvari koja se posljednjih godina desila u beauty svijeta. Već nakon prve Fenty Beauty make up kolekcije bilo je jasno da Rihanna ima viziju koju beauty svijet treba. Svakim novim proizvodom pop princeza oduševila je milijuna diljem svijeta i pokazala da je Fenty Beauty mnogo više od još jednog brenda sa celebrity imenom.

Osim što su u naše make up torbice donijele Rihannine favorite, Fenty Beauty kolekcija donijele su baš ono što je nedostajalo u beauty svijetu u širokom rasponu boja među kojima je svatko lako pronašao svoju savršenu nijansu. Nakon nekoliko odličnih kolekcija, Rihanna je otkrila da juli donosi Fenty Beauty make up novitete koje želimo isprobati.

https://www.instagram.com/p/Bkc_85Pje_n/?utm_source=ig_embed

Početak jula donosi nove Fenty Beauty make up proizvode koji će savršeno začiniti svaki ljetni make up look. U središtu nove kolekcije nalazi se predivna Moroccan Spice paleta sjenila za oči u raskošnoj paleti koje donos sve od sjaj zlatnog sjenila za sitnim shimmerom preko toplih nijansi narančaste i crvene do dubokih zelenih i smeđih tonova. Uz paletu sjenila za oči, nova Fenty beauty kolekcija donosi i Flyiner tekući tuš za oči, Pro Filter Eye Primer i nekoliko novih kistova za savršeni nanos sjenila.

https://www.instagram.com/p/BkiGfYujPzD/?utm_source=ig_embed

Journal.hr