Look koji transformiše oči

Roza sjena za oči: Trend koji vole i svjetske zvijezde

Autor: Žene.ba
Roza sjena za oči: Trend koji vole i svjetske zvijezde
Foto: Instagram

Barbiecore je možda privremeno na pauzi, ali ružičasto sjenilo i dalje vlada svijetom šminke, pogotovo kada je riječ o izboru mnogih poznatih dama. Suptilno, ali učinkovito, ružičasto sjenilo naglašava ljepotu svake boje očiju, čineći ih svjetlijima i osvježenima.

Primjetili smo da sve više celebova, poput Hailey Bieber, Rosamund Pike, Gigi Hadid, Selene Gomez i Margot Robbie, poseže za rozim nijansama sjene. Zašto? Zato što ova boja jednostavno izgleda fantastično na svakoj boji očiju, bilo da se nanosi preko cijelog kapka ili samo u unutrašnjem uglu za dodatni sjaj.

View this post on Instagram

A post shared by pati dubroff (@patidubroff)

Naš izbor definitivno su svjetlucave varijante roze sjene koje se mogu nositi kako za dnevne, tako i za večernje prigode. Ove nijanse pružaju blistavost i sofisticiranost, čineći vaše oči privlačnima i sjajnima.

Kombinovanje roze sjene sa rozim rumenilom stvara divan monohromatski izgled koji je uvijek elegantan i moderan. Također, roza sjena se idealno slaže s rozim odjevnim komadima, stvarajući kohezivni izgled koji odiše stilom i sofisticiranošću.

View this post on Instagram

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)