Ljepota

Scarlett Johansson u Cannesu pokazala ubojite noge

Autor: Žene.ba
Scarlett Johansson u Cannesu pokazala ubojite noge

Kao i brojne druge zvijezde, Scarlett Johansson je doputovala na filmski festival u Cannesu.

38-godišnja glumica promovirala je svoj novi film Asteroid City u prekrasnoj prugastoj haljini koja je otkrila njezine najveće atribute - zategnute ruke i snažne noge.

U čemu je tajna njezine fit figure? Za početak, trenira s Ericom Johnsonom, koji je pomogao da dođe u formu superheroja.

"Već je imala sjajnu bazu za treninge, imala je temeljnu snagu. Pripremali smo se godinu dana tako da smo imali vremena doći do željenog cilja", rekao je Johnson za Shape nakon što je sa Scarlet radio na ulozi za Crnu udovicu.

Njihovi treninzi počinjali su već u 5:20. Prvo su radili na mobilnosti, koristeći spužvasti roler, a onda bi uslijedile vježbe istezanja i bacanje medicinske lopte. Nastavljali su s kružnim treninzima i zamasima s girjama.

Što se prehrane tiče, slavna glumica je vrlo stroga, osobito kada snima.

"Prolazila je kroz dane s visokim unosom ugljikohidrata i niskim unosom masti, a onda bismo sve preokrenuli i davali joj malo ugljikohidrata i puno masti, ovisno o tome što smo htjeli postići. Količina proteina nije se mijenjala", otkrio je Johnson, prenosi Index.hr.

Scarlett je slijedila i isprekidani post, pa bi jela 12 sati u danu, a 12 je gladovala, odnosno konzumirala isključivo vodu. Jedno vrijeme je eksperimentirala i s veganskom prehranom.

Žene.ba