Po uzoru na Hailey Bieber

Strawberry manikir: Ljetna inspiracija za savršen dizajn noktiju

Autor: Žene.ba
Strawberry manikir: Ljetna inspiracija za savršen dizajn noktiju
Foto: Instagram

Sa dolaskom ljetnih dana, neizmjerna je želja za inspiracijom koja će obogatiti naš manikir. Priroda nam služi kao glavni izvor nadahnuća, a među njima posebno se ističe voće, poput sočnih jagoda. Ovog ljeta, popularan je trend manikira ukrašenog živopisnim jagodama, inspirisan bojama plavog neba, toplim zalascima sunca i svim prirodnim čarima oko nas.

Hailey Bieber svojim stilom ne samo da je inspirisala fanove, već je i dodatno popularizovala ovaj trend. Njeni eksperimenti sa zelenim manikirom i sjajevima za usne sa aromom jagode postali su ikonični u modnom svetu. Njena modna linija Rhode takođe je uključila jagode kao motiv, čime je dodatno podstakla interesovanje za ovim voćnim dizajnom.

Ako želite da sami eksperimentišete kod kuće sa jagodastim manikirom, evo nekoliko korisnih savjeta:

počnite sa nude bazom za nokte kao osnovom, zatim nanesite crveni lak kako biste stvorili podlogu. Upotrijebite zelenu boju da biste naglasili listove jagoda na vrhu nokta, a zatim bijelu boju koristite za male tačkice koje simbolizuju sjajne kapi na jagodama. Kako biste zapečatili dizajn i produžili trajnost manikira, na kraju nanesite prozirni sjajni lak.

View this post on Instagram

A post shared by Meagan K. (@tinybrushes)

Ovaj dizajn noktiju nije samo osvježavajući, već i zabavan izbor za ljetne dane. On donosi prirodni šarm i ležernu eleganciju, istovremeno izražavajući vašu kreativnost i ljubav prema prirodnim motivima.