Novi beauty trend

Sunset blush: Nanesite rumenilo kao da ste okupani suncem

Autor: Žene.ba
Sunset blush: Nanesite rumenilo kao da ste okupani suncem
Foto: Instagram

U svijetu make-upa, trenutno je rumenilo izuzetno popularno, a zajedno s highlighterom čini ultimativni duo za postizanje trendi izgleda s naglaskom na zdravu, hidratiziranu i sjajnu kožu s mladenačkim sjajem. Najnoviji make-up trend koji dolazi s TikToka naziva se sunset blush, a temelji se na tehnici spajanja rumenila i highlightera kako bi se postigao efekt koji podsjeća na zalazak sunca.

Kao što ste mogli  pretpostaviti, u ovom trendu naglasak je na jarkim tonovima ružičaste i narandžaste boje koji podsjećaju na ljetno nebo. Ti tonovi se spajaju na obrazima stvarajući prekrasan ombre efekt.

Ako želite rekreirati ovaj izgled, trebat će vam tekuće rumenilo u dvije nijanse i tekući highlighter. Postupak za postizanje ovog izgleda je sljedeći: prvo nanesite narandžastu nijansu rumenila na sredinu obraza, zatim ružičastu prema vanjskom dijelu lica, a na vrh obraza nanesite highlighter. Pažljivo izblendajte sve te slojeve i eto, sunset look je spreman. Najbolje je pratiti vizualne upute, pa evo kratkog tutorijala koji je inspirisan Alissom Holmes.

 
 
 
 
 

@alissajanay1

If only i was at the beach rn 🥲

♬ original sound - Alissajanay

Ako želite postići malo suptilniji efekt, koristite nježnu ružičastu i breskvastu nijansu rumenila. Ovaj prekrasan look okupan suncem dobit ćete s bilo kojim kremastim rumenilom, a kao završni proizvod možete koristiti i highlightere u prahu.