Ljepota

Top pet frizura za nadolazeće praznike

Autor: Žene.ba
Top pet frizura za nadolazeće praznike

NISKI REP

Sigurna verzija je niski rep, njega uvijek zavežemo kad nemamo inspiraciju što bi sa svojom kosom. Zašto ga ne bi napravili zanimljivim? Niski rep odlično izgleda ako je oko njega zavezan rubac raznih boja. Ovaj stil je primjenjiv i sa šeširom ili bilo kojom drugom zimskom kapom.

NEODOLJIVA MAŠNA

Mašna u kosi je priča koja prolazi u bilo kojoj sezoni. U vrijeme božićnih praznika, blještavila, šarolikosti, mašna ima posebno mjesto.  Plavo-zelena kombinacija pulovera i marame je idealna za ispijanje tople čokolade, čaja ili neke druge delikatese u nekoj od idiličnih mjesta.

NISKA PUNĐA

Niska punđa je mnogima postala najdraži oblik frizure. Bilo da je strogo začešljana ili pak spontano razbarušena nosiva je u svim prigodama. Vrlo zanimljiva ideja kojom bi ostali zapamćeni na ovogodišnjim prazničnim domjencima je kombinacija marame upletene u nisku punđu. Bijela marama prošarana crnom bojom, te bijela košulja su idealna kombinacija kako za dnevni tako i za večernji look.

A MOŽE I VISOKA

Visoka punđa često se pozicionira kao svečana frizura, no uz pomoć modnih dodataka može se nositi u različitim prilikama. Jedna takva je i s maramom u kosi koja će unijeti dašak spontanosti, romantike i elegancije u vaš cjelokupan dojam. Kombinacija nježne plave boje u puloveru te u marami omotanom oko vaše razigrane punđe pravi je izbor za praznične kućne tulume ispunjene toplinom i božićnom idilom.

Journal.hr