Najnoviji

Trendovi u svijetu manikure za 2024. godinu

Autor: Žene.ba
Trendovi u svijetu manikure za 2024. godinu
Trendovi u svijetu manikure za 2024. godinu / Ilustracija

Kao i moda, u svijetu manikure trendovi se stalno mijenjaju. Nekada su to dugi nokti sa jakim bojama, nekada u više boja a sada je u trendu nešto malo drugačije. 

Crveni nokti nisu ništa novo, ali ove godine se vraćaju u stilu trenda. Od jarkih crvenih do tammnih, elegantnih dugih i kratkih. Crvena nikada ne izlazi iz mode u svakoj nijansi.

Smeđi nokti su bili iznenađenje svima kada su se tek pojavili. Sada već imamo razne nijanse koje su u trendu. Od boje čokolade, badema, svijetlih i tamnih. Za ovu godinu se predviđa da će ipak boja čokolade biti ona koja je hit.

Chrome manikura je i prošle godine dostigla svoju popularnost, međutim stručnjaci predviđaju da je i ova godina ona u kojoj će biti veoma tražena.

Kratki nokti su ono čemu se ove godine raduju oni koji vole minimalizam. Kratki nokti su ponovo u modi, i osim toga što su praktičniji i nekima i jljepši, također su veoma dobri za razne boje i dizajne.

Dakle, nije važno ako su dugi, kratki crveni ili u raznim bojama, za ovu godinu postoji mnogo trendova manikure, i postoji nešto za svakoga.