Novi inspo

Vanilla chrome manikura odiše ljetom

Autor: Žene.ba
Vanilla chrome manikura odiše ljetom
Foto: Instagram

Sjećate se kada je Hailey Bieber popularizovala kromiranu manikuru? Nedavno se na modnom tronu pojavila nova zvijezda - vanilla chrome manikura. Ova elegantna varijacija postala je hit ovog ljeta, prikladna kako za svakodnevne situacije tako i za posebne prilike poput vjenčanja.

Za razliku od Hailey Bieber verzije, ova manikura se ističe svojom nježnom vanilija bazom koja ima kremastu teksturu s blagim žutim tonovima. Konačni sjajni efekt postiže se nanošenjem krom praha preko baze, stvarajući sofisticiran izgled koji možete lako replicirati i kod kuće.

Vanilla chrome manikura je idealan izbor za ljeto, posebno kada postignete preplanuli ten. Bez obzira na ton kože, ova manikura će efektno izgledati. Ako ste umorni od tamnih ili upadljivih boja na noktima, ovo će biti osvježavajuća promjena. Nokti s vanilla chrome efektom odišu elegancijom - suptilni su, ali daleko od dosadnih, te vam garantuju mnoštvo komplimenata.

View this post on Instagram

A post shared by Jess (@styledminimalist)

Ako ne posjećujete često salone ili ne preferirate trajne lakove ili gel, ova manikura je vrlo jednostavna za izradu kod kuće. Potrebni su vam samo lak u nijansi vanilije i sedefasti nadlak koji će pružiti taj kromirani izgled. Bitno je da sedefasti nadlak nije previše pigmentovan kako ne bi prekrio ili promijenio boju osnovnog laka. Sve možete zaokružiti sjajnim završnim slojem laka.