HIT U SVIJETU LJEPOTE

Victoria Beckham svojim beauty novitetom još jednom dokazala da zna šta radi

Autor: Žene.ba
Victoria Beckham svojim beauty novitetom još jednom dokazala da zna šta radi
Foto: Instagram

Kreativna radionica Victorije Beckham predstavila je svoj najnoviji beauty proizvod - balzam za usne, koji je u posljednje vrijeme stekao značajnu popularnost.

Prema podacima koje je Sephora objavila na svojim službenim stranicama, prodaja njihovih vlastitih balzama za usne porasla je za nevjerovatnih 440%, dok je Space NK zabilježio povećanje pretraživanja pojma "njege usana" za 238%. Na TikToku, hashtag #TintedLipBalms prikupio je više od 70 miliona pregleda, potvrđujući trendove u svijetu ljepote. S obzirom na cijenu od 35 funti i ogromnu pompu koja se stvorila oko ovog proizvoda, očekuje se da će Posh Balm postati jedan od najprodavanijih beauty proizvoda na tržištu.

Posh balm: Novi hit u svijetu ljepote

Victoria Beckham Beauty postala je omiljena make-up marka među beauty insajderima i slavnim osobama, a Victoria Beckham osobno učestbuje u procesu stvaranja proizvoda. Ideja za balzam je nastala iz želje da se kreira proizvod za usne koji je praktičan i jednostavan za upotrebu, posebno za trenutke kada nemamo vremena za detaljno nanošenje ruža.

Balzam je obogaćen maslacem od sjemenki murumuru palme, biljnim lanolinom i uljem sjemenki krastavca, što pruža intenzivnu hidrataciju i dugotrajnu njegu, tako da nije potrebno ponovno nanošenje svakih nekoliko minuta.

Nijanse i dostupnost

Posh balm dolazi u četiri nijanse:

  • Glace - prozirni balzam za svakodnevnu upotrebu,
  • Fleur - prozirno ružičasta nijansa,
  • Colette - crvena boja maka,
  • Cassis - suptilna boja kupine.

Video u kojem se predstavlja novi balzam objavljen je na Victorijinom Instagram profilu i već je prikupio hiljade lajkova i komentara.