Ljepota

Vintage frizure koje se ove sezone vraćaju u modu

Autor: Žene.ba
Vintage frizure koje se ove sezone vraćaju u modu

Iako zima za mnoge zna biti vrijeme hibernacije što se tiče kose, zašto ne biste dočekali proljeće sa savim novim lookom? Retro frizure se vraćaju u velikom stilu i mnoge zvijezde kopiraju stilove koje smo viđali na divama iz 60-ih i 70-ih godina.

Lude sedamdesete

‘Najhrabriji i najisplativiji dodatak za kosu koji možete nositi ovog proljeća je prirodno cvijeće! Ne mislimo na cvjetnoj kruni koju ste mogli vidjeti na Coachelli oko 2013. godine, već o Drew Barrymore oko 1997. godine.”, objašnjava frizer zvijezda Hawkins.

Topli tonovi

Prihvatite tople tonove. Godinama su Hawkinsovi klijenti dodavali ledene i pepeljaste tonove kosi, ali u posljednjih nekoliko mjeseci došlo je do nagle promijene. “Tamno plava i kestenaste smeđe pojavljuju se posvuda”, kaže Hawkins.

Cher

Ako želite postići maksimalni sjaj kose kao u pjevačice Cher u sedamdesetim godinama nosite “Leave-In” regenerator i kosu zavežite u konjski rep ili pundžu”, kaže Hawkins. “Nahraniti ćete kosu i privući pažnju.”

Kratke frizure šezdesetih

Ako kosu tretirate hemikalijama već godinama, vrijeme je za novi početak. ‘Zvijezde poput Michelle Williams i Kristen Stewart već su dokazale da kratka kosa može biti svestrana, zabavna i seksi!’, Objašnjava Hawkins. “Ali, svakako zamolite svog frizera da vas savjetuje koja frizura najviše laska vašem obliku lica.”

Elle.hr