Moda

10 modela kupaćih kostima idealnih za žene s malim grudima

Autor: Žene.ba

Kada je riječ o odabiru idealnog kupaćeg kostima, kriteriji su vrlo različiti i ne vežu se usko za sezonske trendove. Osim na oblik tijela, treba obratiti pažnju i na grudi, točnije na broj košarice, posebno kada je riječ o malom poprsju. Donosimo tri glavna pravila pri odabiru kupaćeg kostima za male grudi.

Nebrojeno puta objašnjavali smo kakvi su krojevi i dezeni idealni za velike grudi, no ni ženama malog poprsja nije lako odabrati savršen model.

1. BOJA
Kada je riječ o bojama, male grudi podnose sve, a najbolje im pristaju moćne boje i upečatljivi uzorci. Najmanje im laskaju crna i siva boja.

S bojama nema ograničenja. Moja su preporuka kričave, neonske boje, a i uzorci su dobrodošli. Šare i dezeni neka budu čim krupniji i upečatljiviji.

Accessorize, 365 kn

2. MODEL
Model grudnjaka koji pristaje malim grudima ovisi o željama njihove ponosne vlasnice. Želite li istaknuti dekolte, poslužite se pomagalima poput silikonskih ili spužvastih jastučića te čvrstih, postavljenih košarica.

Push-up košarice i postavljeni bikini-trokutići dobar su odabir, ali male grudi ne moraju nužno biti pojačane jer one ne vise niti ne bježe iz grudnjaka. Lijepo vidjeti djevojku s malim grudima u običnom bikiniju bez jastučića. Izbjegavajte bandana-kroj grudnjaka ravnih površina jer on će vizualno smanjiti i spljoštiti grudi.

Yamamay, gornji dio 174 kn, donji dio 97 kn
Yamamay


3. APLIKACIJE
Ovogodišnji trendovi kupaćih kostima vrlo su maštoviti, a među njima se nalazi puno onih koji su kao stvoreni za male grudi. Aplikacije pružaju 3D-efekt te vizualno pojačavaju košaricu i idu u korist decentnom poprsju.

Aplikacije poput resica, volana, zakovica, perlica i ušivenih cvjetića savršeno pristaju malim grudima jer ih vizualno povećavaju. 

H&M, gornji dio 147 kn, donji dio 51 kn
Zadovoljna.hr