Moda

Najbolji komadi koje donose ljetna sniženja

Autor: Žene.ba

Iako je iza nas već nekoliko toplih ljetnih sedmica, konačno smo dočekali i kalendarski početak ljeta. Suprotno očekivanom, s početkom ljeta u modni svijet nisu stigli prvi ljetni komadi, već prva ljetna sniženja. Od elegantnih klasika do trendi komada, od najpoželjnijih ljetnih torbica do cipela koje ćemo nositi i nakon ljetne sezone, sniženja su savršeno vrijeme za obnovu ne samo ljetne garderobe, već i onih nekoliko modela koje zadržavamo unutar ormara tijekom cijele godine poput traperica, bijele majice, raskošnih bluza i klasičnih blejzera.

POČELO JE VELIKO LJETNO SNIŽENJE
Prvi val ljetnih sniženja stigao je neočekivano rano i donio odlične ponude koje će na najpopularnijim modelima sezona istaknuti i do pedeset posto niže cijene. U središtu ljetnih sniženja našli su se oni najpoželjniji komadi koje smo već viđali na uličnoj modnoj pisti, u odličnim kombinacijama popularnih trendseterica. Sada, te it komade sezone već su ukrasile etikete s istaknutim popustom kojem će rijetki odoljeti.

U potrazi za najboljima odjevnim komadima i modnim dodacima zavirili smo u dućane kojima su uvijek rado vraćamo, kako na početku svake sezone, tako i na početku svakog sniženja.

ZARA

H&M

MANGO

Journal.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu