Moda

42 torbe od prave kože iz high street trgovina

Autor: Žene.ba

https://www.instagram.com/p/BUOSetFhfiO/?utm_source=ig_embed

Visoko na popisu ključnih komada u svakom ormaru, nebitno radi li se o garderobi za hladnu ili toplu sezonu, nalazi se praktična torba u koju ćemo lako strpati baš sve što nam može zatrebati tijekom dana. I dok su neki te ključne predmete koje uvijek žele imati nadohvat ruke sveli na minimum, drugi još uvijek baš sve nose sa sobom. Bilo da ste u potrazi za mini torbom za izlaske u koje vam neće stati puno više od ruža i mobitela, cross body modelom srednje veličine koji se uvijek iznova ističe kao jedan od najpoželjnijih modela ili tražite onu veliku i praktičnu dnevnu torbu, proljetne high street kolekcije donijele su raskoš modela među kojima ćete lako pronaći onaj savršeni za svoju proljetnu garderobu.

U potrazi za savršenom torbom, nebitno o kojem modelu se radilo, uvijek težimo onim svestranim, praktičnim i elegantnim modelima, a kao ne samo najsvestranije, najpraktičnije i najelegantnije, već i kao najisplativije ističu se torbe od prave kože. Iako ćete za torbu od prave kože i ove sezone morati odvojiti nešto više, njihova izdržljivost u vašem će ih ormaru zadržati godinama.

PROLJETNE TORBE OD PRAVE KOŽE

https://www.instagram.com/p/BVCXOuChnlG/?utm_source=ig_embed

Torbe od prave kože su klasik u koji uvijek vrijedi investirati. Iako smo ih nekad tražili u dućanima brendova posvećenih modnim dodacima ili u kolekcijama najluksuznijih modnih kuća, odlične kožne torbe unatrag nekoliko sezona lako pronalazimo i u ponudi high street brendova. Proljetne kolekcije donijele su odličan izbor novih torba od prave kože. Od onih uvijek popularnih i poželjnih klasičnih modela do onih osvježenih trendi bojama i novim ne tako običnim siluetama, kožne high street torbe ove sezone spajaju elegantno i moderno i izgledaju bolje no ikad. U kolekcijama kojih high street brendova ih možete pronaći? Najbolje smo izdvojili u nastavku.

MANGO

MASSIMO DUTTI

ZARA

Journal.hr