Moda

7 balonera savršenih za prijelazno razdoblje

Autor: Žene.ba
7 balonera savršenih za prijelazno razdoblje

Bliži se jesen, godišnje doba u kojem se u istom danu presvlačimo iz ljetne haljinice i sandala u debelu vunenu vestu i gumene čizme, te obrnuto. Godišnje doba u kojem je nemoguće izaći iz kuće bez da nekoliko puta ne provjerimo vremensku prognozu. Godišnje doba u kojem nam ormari pucaju po šavovima jer na dohvat ruke trebaju biti i kožne jakne i kupaći kostimi.

Massimo Dutti

Ipak prijelazno, jesensko, razdoblje koje nam slijedi, idealno je za jedan odjevni komad koji nikad ne izlazi iz trenda- baloner. Taj vrlo zahvalan komad možete nositi u casual izdanju na traperice i tenisice, a možete ga uklopiti u elegantniju kombinaciju s potpeticama i haljinom, à la Meghan Markle. Ako već ne posjedujete jedan klasični baloner svakako vam savjetujemo da ga s velikom dobrodošlicom dočekate u svoju garderobu, a ako ste više raspoloženi za neki ne tako klasični materijal i kroj s pomakom, isprobajte varijante od pvc-a, trapera, ili s uzorkom.

Zara

Zara

Baloner je definitivno komad u koji se isplati uložiti, no ako vam nije drago dati nekoliko plaća za Burberryjev klasik, ne brinite, jer i među high street ponudama sigurno možete naći nešto što će vam se svidjeti.

Uterque

Zara

Uterque

Elle.hr

'Moda u srcu BiH'

Održan prvi Travnik Fashion Weekend

Očaravajući predjeli

Nezaboravan porodični odmor u Turskoj

Hrvatska druga

Švicarska je pobijedila na Eurosongu