Moda

74-godišnja oskarovka bosonoga trčala po modnoj pisti i ukrala show

Autor: Žene.ba
74-godišnja oskarovka bosonoga trčala po modnoj pisti i ukrala show

Dama Helen Mirren priredila je pravi spektakl na L'Orealovoj reviji u Parizu.

74-godišnja oskarovka okušala se u ulozi modela te je na pistu istrčala bosonoga u crno-bijeloj haljini modne kuće Giambattista Valli.

Osim što je trčala, razigrana glumica na pisti se okretala i plesala te je pokazala sve čari svoje raskošne haljine, a potvrdila je i da su godine za nju samo broj jer većina žena u osmom desetljeću života ovako ne izgleda niti se ponaša.

Da nije tipična 74-godišnjakinja dokazala je i kada se na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu pojavila s ružičastom kosom.

No Helen na pisti u Parizu nije bila sama. Osim modela, pridružile su joj se i Camila Cabello, Amber Heard, Andie McDowell te Eva Longoria, koje su također ambasadorice brenda.

"Da sam samo ja bila na pisti, svi bi komentirali 'Oh, kako originalno, angažirali su jako staru ženu kao manekenku'", našalila se Mirren za Vogue u backstageu revije.

"Umjesto toga, na pisti će bilo mnoštvo različitih veličina, oblika, spolova i rasa. Poslali smo snažnu poruku o inkluzivnosti i sretna sam što sam dio toga", dodala je glumica.

Index.hr