Za savagexfenty

A$AP Rocky pozirao sa sinom u neodoljivoj modnoj kampanji

Autor: Žene.ba
A$AP Rocky pozirao sa sinom u neodoljivoj modnoj kampanji
Foto: Instagram

Dok čekamo najnoviji muzički album od nje, Rihanna je nastavila širiti svoj uticaj kroz modni i beauty  svijet. Njen brend donjeg veša, Savage X Fenty, nedavno je predstavio novu kolekciju pod nazivom Classics, koja uključuje muški  donji veš i majice. 

U ulogama modela za ovu kolekciju našli su se njen partner A$AP Rocky te stariji sin, a promotivna fotografija na Instagramu brenda prikazuje A$AP Rockyja kako nosi crnu potkošulju i bokserice, dok dvogodišnji RZA sjedi na njegovim ramenima, također odjeven u istu boju.

View this post on Instagram

A post shared by Just Jared (@justjared)

Nakon što je već promijenila kozmetičku industriju svojim inkluzivnim brendom Fenty Beauty, Rihanna se proširila i na njegu kose lansiranjem linije proizvoda pod imenom Fenty Hair prošlog mjeseca. Nova linija, slično kao i njen make-up asortiman, osmišljena je da odgovara različitim tipovima kose te trenutno uključuje šampon, regenerator, masku, tretman za obnovu, proizvod za zaštitu od topline, kremu za definiranje kovrdža, dva gela za kosu i četkicu za stilizovanje.

Rockyju ovo nije prvo poziranje sa sinovima za neku modnu kampanju. Tako je prošli mjesec povodom Dana očeva talijanska modna kuća Bottega Veneta objavila njegov novi status ambasadora brenda kroz emotivnu reklamnu kampanju koja uključuje njegove sinove, RZA-u i 11-mjesečnog Riot Rosea.