Moda

Alessandra, Heidi i Kim pokazale ubojite dekoltee na crvenom tepihu

Autor: Žene.ba
Alessandra, Heidi i Kim pokazale ubojite dekoltee na crvenom tepihu

Sinoć je u New Yorku održana amfAR Gala večer kojom je otvorena Sedmica mode u New Yorku.

Event koji osim modne ima i humanitarnu svrhu okupio je na istom mjestu brojna poznata lica iz svijeta mode i šoubiza, a najviše pažnje plijenile su sestre Kim i Kourtney Kardashian u usklađenim crnim haljinama s otkrivenim dekolteima, obje s potpisom modne kuće Versace.

No Kourtney je ipak pala u drugi plan pored neobičnog i jako riskantnog dekoltea njene mlađe sestre Kim na koji je starleta morala cijelo vrijeme paziti.

A sestre Kardashian nisu bile jedine koje su odlučile naglasiti grudi, dapače, nakon ovog eventa možemo slobodno proglasiti veliki modni povratak dubokog dekoltea. A među drugim slavnim damama najviše su se istaknule manekenke Heidi Klum i Alessandra Ambrosio.

Heidi je nosila srebrnu haljinu s dekolteom do pupka i razigranim resicama koju je u punom sjaju pokazala na svojem Instagramu.

https://www.instagram.com/p/Btj-EwdB51V/?utm_source=ig_embed

Alessandra se pak odlučila za nešto profinjeniji model haljine s visokim ovratnikom i prorezom na dekolteu, jednom boku i donjem dijelu te je, prema našem skromnom mišljenju, elegancijom, ali i seksepilom, zasjenila sve prethodno spomenute dame.

Index.hr