Moda

Amal Clooney pokazala fantastične noge u glamuroznoj mini haljini

Autor: Žene.ba
Amal Clooney pokazala fantastične noge u glamuroznoj mini haljini

Bračni par Clooney sinoć je ukrao sve poglede na premijeri mini serije Catch-22 u Los Angelesu.

Odvjetnica za ljudska prava činila je pratnju svojem suprugu koji ima jednu od glavnih uloga u mini seriji te se za tu prigodu posebno skockala i istaknula svoje najbolje adute.

Zgodna Amal plijenila je pažnju svojim dugačkim i vitkim nogama koje je otkrila u glamuroznoj haljinici iz najnovije kolekcije modne kuće Oscar de la Renta.

Asimetrična smaragdnozelena haljina s jednim otkrivenim ramenom naglasila je i njezin uski struk što je dodatno popravilo cjelokupan dojam, a iskombinirala ju je i s iznimno laskavim poluprozirnim salonkama dizajnera Gianvita Rossija.

Look je upotpunila i jednostavnom crnom clutch torbicom te raskošnim visećim naušnicama s ljubičastim kristalićima koje su stvorile odličan kontrast s bojom haljine. Kosu je raspustila i isfenirala te je spontano prebacila na jednu stranu, a od make-up je nosila crveni ruž i suptilno svjetlucavo sjenilo bakrene nijanse.

George je igrao na sigurno i nosio je klasično crno odijelo te bijelu košulju kojoj je raskopčao nekoliko gumba i stajlingu podario malo ležerniju notu.

 Index.hr