Moda

A’marie po prvi put predstavlja liniju donjeg rublja

Autor: Žene.ba

Nježna i u stilu brenda, ona dolazi u bazičnim bojama koje pristaju ispod brojnih odjevnih kombinacija i iznimno je ugodna na koži. Puderastu, tamno-plavu, crnu i bijelu boju ukrašavaju diskretni volani, ali i sportski elementi kao poveznica sa svakodnevnim i udobnim. Neće vas zasmetati ako ijedan od ovih detalja bude slučajno vidljiv ispod odjeće.

Prva basic kolekcija okupila je modele koji su bili najviše traženi i najprodavaniji među stalnim klijenticama, a druga, koju vam predstavljamo danas ženstvenija je i svježa, s još dodatnih mogućnosti kombiniranja. Emocija prema ženstvenosti, koju u sebi osobito imaju nove A’marie basic haljine na preklop s rips trakama, odvela je do ‘day to night’ komada u osnovnim bojama, nosivima na više načina. Kao V-neck haljine koje se mogu odjenuti na obje strane te tako otkriti leđa ili dekolte.

Uz A’marie brend jutra su lagana, započinju mirno i opušteno. Kada nemamo previše vremena za razmišljanje ispred ormara, oblačimo svoju omiljenu A’marie haljinu i kombiniramo ju na način koji nam za taj dan najviše odgovara. Zatim uskačemo u svoje ljetne sandale i uzimamo omiljenu oversized torbu na izlasku iz stana. A’marie djevojka može dočekati večer u odjeći u kojoj je izašla.

Tako je i nastao basic. Linija utemeljena na materijalu MicroModal, od kojeg je izrađen svaki A’marie basic komad. Potpuno prirodan, samoodrživ, proizveden po najvišim eko standardima, ovaj materijal jedan je od najugodnijih koje ćete osjetiti na koži. Čak do dva puta više nježniji od pamuka, pruža osjećaj lakoće, a osobito ima prednosti kod nošenja ljeti jer hladi kožu i pušta ju da diše. Nije ni čudo da se za MicroModal koriste opisi kao ‘second skin’ (druga koža) i ‘touch of lightnes’ (dodir lakoće). Brend A’marie koristi ga već godinama jer odgovara cijeloj filozofiji brenda koji pridaje značaj održivoj modi.

A’marie je uvijek stremila više smislenom stilu života, kreirajući i uređujući jednostavnu, funkcionalnu i lijepu odjeću. Poput nedjeljnog jutra ili prve šalice kave, A’marie basic linija je postala sinonim za ugodu i naviku. A sada će jednako nezamjenjivom biti i njezina A’ linija donjeg rublja.

Zadovoljna.hr