Moda

Anna Wintour otkrila najveću zabludu o modnom svijetu

Autor: Žene.ba
Anna Wintour otkrila najveću zabludu o modnom svijetu

U najnovijem izdanju Vogueove emisije "Pitaj Annu", u kojoj slučajni prolaznici Anni Wintour postavljaju modna pitanja, urednica američkog Voguea odgovorila je na mnoga zanimljiva pitanja.

Jedno od prvih pitanja bilo je vezano za Rihannin novi pothvat, lansiranje luksuznog brenda Fenty kao sastavnice LVMH grupe, a djevojka je pitala Annu misli li da pop zvijezda zbilja može biti dizajnerica na što je Anna odgovorila da ako netko može uspjeti u modnom svijetu onda je to Rihanna. Također, istaknula je kako joj se sviđa što je Rihanna svoj dizajn usmjerila na bezvremenske komade, a ne privremene trendove, te da smatra da će njezin brend LVMH grupi donijeti veliki uspjeh. Osvrnula se na velike uspjehe Victorije Beckham i Pharrella Williamsa u modnoj industriji kao potvrde da pop zvijezde itekako mogu biti uspješni dizajneri.

Također, otkrila je da su joj najdraže cipele one s potpisom Manola Blahnika te da gotovo svakodnevno nosi haljine s cvjetnim printom.

Ipak, pitanje čiji su odgovor svi pomno osluškivali bilo je: "Koja je najveća zabluda vezana za modu?"

Anna je spremno odgovorila da je to neshvaćanje mode ozbiljnom kao ni žena koje pomno prate modu i trendove. Dodala je kako je prilikom suradnje s Andrewom Boltonom, glavnim kustosom muzeja Metropolitan, koji kreacije stavlja u povijesni kontekst, shvatila koliko je moda važna povijesno i kulturološki te da je ona puno više od onog što se na prvi pogled čini.

Otkrila je također da su trenutačno najpopularnije torbice one manjih modela koje se nose prebačene preko ramena ili preko tijela i da ih smatra vrlo praktičnima. Neočekivano, Anna je izjavila i da obožava nositi japanke koje je vrlo teško uopće zamisliti na njoj s obzirom na to da je uvijek odjevena vrlo elegantno.

Inedx.hr