Moda

Balenciaga prodaje torbicu za bocu s vodom koju si rijetko ko može priuštiti

Autor: Žene.ba
Balenciaga prodaje torbicu za bocu s vodom koju si rijetko ko može priuštiti

U nadi da niste već odvojili pozamašnu svotu za jednu od Jacquemusovih ‘Chiquito’ torbi, izvještavamo kako je Balenciaga upravo predstavila još jedan mikro modni dodatak za koji nitko nije znao da nam treba… a možda i ne treba?

Modni dodatak pariške modne kuće stigao je putem interneta kako bi zadovoljio naše potrebe za nošenjem pametnog telefona ili boce s vodom u posebnoj torbici – elegantna nadogradnja torbe za posao. Mogla bi se pokazati korisnim, iako skupocjenim načinom da ne zaboravite uzeti sa sobom kafu u termosici.

To nije prvi pomalo drski dizajn kreativnog direktora Demna Gvasalija. Naime, ne tako davno Balenciaga je predstavila Arena Extra-Large Shopper Tote Bag, torbu koja ima zadivljujuću sličnost s mnogo jeftinijim Ikea shopperom. Francuska luksuzna marka tražila je nevjerojatnih 2.145 dolara u usporedbi s Ikeinim shopperom koji košta tek 0.90 dolara. Razlog je zasigurno kako bi naveli kupce da koriste torbe za višekratnu upotrebu umjesto plastičnih vrećica, zar, ne?

Torbica za bocu s vodom je ukrašena logotipom i dizajnirana tako da imitira shopper torbu. Dostupna je u bijeloj, crnoj i sivoj boji i brzo će stići na službenu stranicu marke, ako vam se plaća ovog mjeseca baš i ne troši na račune, jer nema detalja do modnog detalja. Nek ide život…

Elle.hr