Nosi ga i Sienna Miller

Baloner iz Victoria Secret x Mango kolekcije je must have

Autor: Žene.ba
Baloner iz Victoria Secret x Mango kolekcije je must have
Foto: X

Nova Victoria Beckham x Mango kolekcija, koja je odmah po najavi privukla veliku pažnju javnosti, brzo je postala jedna od najuspješnijih modnih saradnji između poznatih osoba i high street brendova. Svojom dekonstruisanom estetikom, kvalitetnim materijalima i klasičnim komadima, osvojila je mnoge na prvi pogled, što potvrđuje i činjenica da je u prvim minutama prodaje 'oborila' službenu web stranicu brenda.

Veliki broj komada iz kolekcije već je odavno rasprodan, a jedan od komada koji su među najprodavanijima jeste dugački baloner od 100-postotnog pamuka. Da je riječ o hit modelu dokazuje i engleska glumica Sienna Miller koju su u ležernoj šetnji u Londonu fotografi "uhvatili" upravo u baloneru iz spomenute Victoria Beckham x Mango kolekcije.

Stylish bež baloner 42-godišnjakinja je iskombinovala na basic traperice ravnog kroja i lakirane kožne špic čizme u bordo nijansi, dok je look dodatno upotpunila visećim zlatnim naušnicama te sunčanim naočalama četvrtastog okvira.

Poznata glumica koja je imala uloge u brojnim filmskim uspješnicama kao što su "Alfie", "Paklena kuhinja" i "Snajperist", i inače rado nosi kreacije s potpisom legendarne Spajsice, a ovog se puta odlučila za bezvremenski statement komad koji je neizostavan dio u svačijoj garderobi. Naime, baloner je jedan od odjevnih komada koji savršeno pristaje gotovo svakoj prilici pa ga tako jednako rado nosimo na svakodnevne i casual lookove, kao i one nešto elegantnije.

Ovaj baloner iz najnovije saradnje Victorije Beckham i španskog high street brenda prodaje se po cijeni od 590 KM, a moguće ga je pronaći u svim odabranim Mango trgovinama ili ga naručiti na njihovom službenom webshopu.