Popularna manekenka

Bella Hadid pokazala kako nositi "Cowboycore"

Autor: Žene.ba
Bella Hadid pokazala kako nositi "Cowboycore"
Foto: Bella Hadid

Već smo istraživali "cowboycore" trend inspirisan western estetikom, ali kako ovaj trend prilagoditi vrućim ljetnim temperaturama? Ako tražite inspiraciju, manekenka Bella Hadid pruža savršen primjer kako uskladiti kaubojski stil s ljetnim outfitima.

Bella Hadid, poznata po svojoj ljubavi prema jahanju i trendovima, nedavno je pokazala kako nositi "cowboycore" stil u užarenom New Yorku. Njezin outfit kombinira elemente kaubojskog stila s ljetnim udobnostima na izuzetno moderan način. Evo kako je Bella kreirala svoj look:

Kaubojske čizme za ljeto

Možda zvuči nevjerovatno, ali kaubojske čizme mogu biti savršene za ljeto. Bella je odabrala ove čizme kao glavni akcent svog outfita, pokazavši kako ih možete nositi čak i u vrućim uslovima. Čizme su odlično uparene s ostatkom outfita, donoseći dašak kaubojskog stila u gradske ulice.

Odrezane traper hlačice i majica s printom

Kako bi kontrastirala čizmama, Bella je izabrala odrezane traper hlačice, idealne za ljeto zbog svoje prozračnosti. Kombinovane s majicom bez rukava sa slatkim Bambie printom, Bella je uspješno uskladila casual i playful elemente s kaubojskim akcentima.

Crne sunčane naočale i vintage torba

Bella je dodatno upotpunila svoj look crnim sunčanim naočalama sportskog stila, koje ne samo da štite oči od sunca, već i dodaju moderni twist. Kožna vintage torba pruža elegantan dodir i savršeno se uklapa u kaubojski stil, dok srebrne narukvice dodaju dašak glamura.

Kako adaptirati ovaj trend

Ako želite slijediti Belle Hadid u ovom ljetnom "cowboycore" trendu, evo nekoliko savjeta:

Odaberite lagane materijale: Za vruće ljetne dane, birajte kaubojske čizme od laganijih materijala i kombinujte ih s odjećom od pamuka ili lana.

Zabavite se s printovima: Dodajte malo zabave svom outfitu s majicama ili topovima s printovima koji odražavaju vaš osobni stil.

Kombinujte sa stylish dodacima: Dodajte sunčane naočale, torbu i nakit koji će upotpuniti vaš izgled i pružiti mu moderni štih.