stylish

Bordo je najluksuznija boja jeseni posebno u kombinaciji sa ove 4 boje

Autor: Žene.ba
Bordo je najluksuznija boja jeseni posebno u kombinaciji sa ove 4 boje
FOTO: Profimedia

Bordo boja je, još krajem ljeta, proglašena najpoželjnijom bojom za jesen pa sada niti jedan odjevni komad, obuća pa čak niti modni dodaci ne mogu proći bez barem jednog primjerka u bordo boji.

Naime, bez obzira na to što je bordo divna sama po sebi, potrebno ju je pažljivo kombinovati s drugim bojama koje odgovaraju njenim 'osobinama' i iz nje izvlače ono najbolje. Srećom, takvih boja ima mnogo, a u nastavku saznajte koje su to.

Bordo + tamnoplava

Bordo i plava u svim nijansama su se uvijek odlično slagale, ali s obzirom na to da u jesen volimo nositi tamnije tonove, izbor će ipak pasti na tamnoplavu.Posebno plave traperice koje naglašavaju toplinu bordo boje, makar se nalazila samo na modnim dodacima.

Bordo + smeđa

Ako je u pitanju komad koji dolazi u toplijoj nijansi bordo boje, to znači da on u sebi ima i malo smeđe boje. Upravo zato će smeđa, osobito ona tamnija i toplog podtona, savršeno pristajati uz bordo.

View this post on Instagram

A post shared by Linda ☁️✨ (@linda.sza)

Bordo + boja devine dlake

Boja devine dlake, baš kao i bordo, djeluje vrlo luksuzno pa možemo biti sigurni da će, ako iskombinujemo ove dvije boje, i naša odjevna kombinacija djelovati vrlo profinjeno.

Bordo + crna

Crna je s razlogom osnova svakog ormara - slaže se s baš svakom drugom bojom pa tako i s bordo. Kombinacija bordo i crne uvijek će izgledati elegantno, ali i odvažno. Ovisno o kojim se komadima radi.