Moda

Brigitte Macron na Sedimici visoke mode svima održala lekciju iz pariškog chica

Autor: Žene.ba

Francuska prva dama modu ima u malom prstu.

Unatoč svojoj poziciji, Brigitte Macron nije nimalo konzervativna kada je u pitanju odjeća i često je imamo priliku vidjeti u minicama i kratkim haljinama, a jedan od omiljenih odjevnih komada su joj i obične traperice.

Kao i sve Francuskinje, njeguje nenametljiv i jednostavan stil koji je definicija pariškog chica, a upravo u jedno takvom izdanju pojavila se jučer na reviji modne kuće Giambattista Valli u sklopu Tjedna visoke mode koji se do petka održava u Parizu.

Za tu prigodu Macron je obukla crvenu bluzu s gumbima na rukavima, laskave tamne skinny traperice i smeđe kaubojske čizmice te je kombinaciju upotpunila tek crvenim ručnim satom i neizbježnim modnim dodatkom za ovo doba godine - sunčanim naočalama.

Iako u posve običnom izdanju, Macron je izgledala sjajno te je svima održala lekciju iz pariškog stila koji je poseban upravo po svojoj jednostavnosti.

A osim što je oduševila sve okupljene, Brigitteino pojavljivanje na Tjednu visoke mode bilo je i pravo iznenađenje s obzirom na to da je do sada samo jednom u životu prisustvovala tom eventu i to 2015. godine kada je došla pogledati reviju modne kuće Dior, piše američki Vogue.

Index.hr