Divan odabir

”Butter nails” manikura je najveći hit proljeća

Autor: Žene.ba
”Butter nails” manikura je najveći hit proljeća
Foto: Ilustracija

Svako doba godine donosi sa sobom nove trendove, a kada je u pitanju manikura, nadolazeći dani favoriziraju neutralne tonove. No, ne govorimo o klasičnim proljetnim pastelnim nijansama poput ružičaste, ljubičaste ili neutralnih tonova. Tom Bachik, poznati umjetnik za nokte mnogih slavnih, nedavno je na Instagramu lansirao trend koji je brzo postao veliki hit.

Riječ je objavi nove manikure Selene Gomez koja dolaze u žućkastoj ”butter” nijansi. Naime, radi se o divnom odabiru za tople dane koji će se bez problema uklopiti u bilo koji stil odijevanja, a ovu boju je i vrlo lako održavati. Stoga, volite li pratiti trendove i kada je u pitanju manikura, na sljedećem zakazanom terminu tražite – ”butter nails”.

Još jedna sjajna stvar kod ove nijanse je i ta što izgleda jednako dobro na dugim i kratkim noktima, kao i na različnim oblicima. Za one koji su spremni eksperimentirati, ”butter” nijansa pruža savršenu podlogu za različite zanimljive motive.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Amber Hancock (@amberjhnails)

Od jednostavnih akcenta pa sve do složenih uzoraka, ova nježna boja može poslužiti kao temelj za istraživanje i igru s različitim dizajnom. Možda će vas inspirirati da dodate sitne cvjetove ili geometrijske oblike ili se čak poigrate s ombré efektom koristeći srodne tonove.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli the tease (@readthetease)

Kao što je Bachik naglasio, ključ uspjeha ”butter” manikure leži u odabiru prave nijanse. Trebate težiti boji koja je kremasta, ali ne previše intenzivna, kako biste izbjegli neatraktivan, previše žućkasti izgled.