Stylish i elegantne

Chanel predstavio novu kolekciju sunčanih naočala

Autor: Žene.ba
Chanel predstavio novu kolekciju sunčanih naočala
Foto: Instagram

Topli sunčani dani su konačno stigli, vrijeme je da izvadimo sunčane naočale kako bismo zaštitili naše oči od svjetlosti sunca, istovremeno dodajući modni dodatak našem izgledu.

Bez obzira jeste li od onih koji se drže istog para godinama ili preferirate kupiti nove svake sezone, pitanje je koje će sunčane naočale biti hit ove godine. Chanel je nedavno predstavio svoju kolekciju sunčanih naočala za nadolazeće ljeto, natuknuvši nam odgovor na to pitanje.

Gabrielle Chanel je svojim dvobojnim detaljima pretvorila u simbole vlastitog stila i modne kuće Chanel. Ono što smo dosad najčešće viđali na kultnim cipelama, sada je preneseno na četiri modela sunčanih naočala u novoj kolekciji. Tu su predimenzionirani okviri u obliku kvadrata, cat eye naočale s pomakom, shield naočale i elegantni butterfly oblik. Ako sudimo po trendovima prethodnih godina, čini se da će cat eye i shield modeli obilježiti ljeto pred nama.

Izrađene od najlonskih niti

Prednja strana sunčanih naočala dolazi u elegantnoj crnoj nijansi, dok je unutrašnjost obojena drugom bojom, stvarajući kontrast. Chanel logo također dolazi u kontrastnoj boji. Ove naočale su izrađene od najlonskih niti s mineralnim staklima koja pružaju oštriji pogled u uporedbi sa klasičnim staklima.

Za one koji preferiraju tanje okvire, Chanel je predstavio modele s fotoosjetljivim staklima koja se automatski zatamnjuju na sunčevom svjetlu. Ovi modeli su idealni dodatak za one čiji je stil ženstven i klasičan. Također, među tanjim okvirima nalazi se i avijatorski model, koji je uvijek popularan i nikada ne izlazi iz mode.

Budite i cool i elegantni

Ako želite dodati dozu stila i cool faktora svojoj odjevnoj kombinaciji, svakako odaberite mačkaste modele sunčanih naočala koji će unijeti dozu rock&rolla. Slično mačkastim modelima, ali s još više edgy izgleda, su shield modeli, savršeni za ultimativne trendseterice. Uz takve sunčane naočale, ne trebate puno drugih modnih dodataka kako biste postigli efektan izgled.

Chanel uvijek donosi dozu elegancije, pa bez obzira na odabrani model i način kombinovanja, nećete pogriješiti. Izgledat ćete cool i sofisticirano, a Chanel sunčane naočale nikada ne izlaze iz mode.