Moda

Čipka i raskošne boje dragulja kao savršeni izbor za prve jesenske večeri

Autor: Žene.ba
Čipka i raskošne boje dragulja kao savršeni izbor za prve jesenske večeri

U posljednjih nekoliko godina, brend Self-Portrait osvojio je modnu scenu i postao jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih brendova unutar svakog trendseterskog ormara. Iza njihovog uspjeha i svakog neodoljivog modela nalazi se spoj ženstvenog i modernom, romantičnog i edgy. Iako su rupičaste haljine romantičnog karaktera i vrlo ženstvenog izgleda bile ono što ih je istaknulo na modnoj sceni, njihove kolekcije svake sezone donose mnogo više od tek nekoliko trendi haljina.

@happilygrey

Od bluza koje smo ovog proljeća viđali posvuda do kaputa, hlača i čizama koji će obilježiti jesensku sezonu, Self-Portrait kolekcije uvijek su savršeno zaokružena cijelina koja svake sezone stvara naš ormar iz snova.

@mrselfportrait

Za sezonu jesen/zima 2019./2020. brend Self-Portrait predstavio je jednu od najboljih kolekcija dosad koja iako ostaje vjerna estetici brenda i još uvijek donosi onaj prepoznatljivi romantični touch.

Prepoznatljivim siluetama, krojevima i modelima među kojima se kao apsolutni favoriti dizajnera, ali i obožavateljica brenda ističu ženstvene haljine i trendi bluze, Self-portrait ove je sezone dodao raskošne boje dragulja i neozabilaznu čipku. Romantični modeli s trendi pomakom savršeno oslikavaju aktualne modne trendove, ali ih ne slijede slijepo, već donose njihovu novu i svježu interpretaciju i kao stvoreni su za sve večernje ili posebne prilike.

Od romantične večere i jesenskih izlazaka do vjenčanja i drugih svečanosti, u nastavku otkrijte modele iz Self-Portrait kolekcije s kojima ne možete pogriješiti.

Journal.hr