Viralni trend

Clovelly kupaći kostimi imaju minimalistički dizajn i maksimalnu eleganciju

Autor: Žene.ba
Clovelly kupaći kostimi imaju minimalistički dizajn i maksimalnu eleganciju
Foto: Instagram

Kada se radi o ljepoti, stilu i potpori za svaku ženu na plaži, Clovelly model kupaćeg kostima brenda Monday Swimwear definitivno zauzima prvo mjesto. Ovaj kositm nije samo modni komad - on je postao simbol samopouzdanja i ljubavi prema vlastitom tijelu, zahvaljujući inspiraciji koje su pružile osnivačice brenda, Natasha Oakley i Devin Brugman.

Clovelly se ističe svojim minimalističkim dizajnom koji ipak nosi snažan modni statement. Ovaj kostim je savršena kombinacija jednostavnosti i elegancije, čineći ga idealnim izborom za svaku prigodu na plaži. Bez obzira jeste li na egzotičnoj destinaciji ili lokalnoj plaži, Clovelly će vas sigurno učiniti primijećenom.

View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Više od modnog trenda: Potpora i udobnost

Ono što Clovelly kostim čini posebnim je njegova sposobnost da pruži potporu različitim tipovima tijela. Inspirisan body positivity pokretom, uspješno je spojio stil s funkcionalnošću. Svaka žena može pronaći svoju udobnost i samopouzdanje u ovom kostimu, jer je dizajniran da pristaje i ističe ljepotu svake figure.

View this post on Instagram

A post shared by Amy Beth (@amybethvdl)

Clovelly model kostima brenda Monday Swimwear je postigao golemu popularnost i trenutno je najtraženiji komad ovog ljeta. Instagram zajednica jednoglasno je odabrala ovaj kositm kao svoj ljetni must-have.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio)