Slavne s razlogom

Cool patike koje nose i Amal Clooney i Megan Markle

Autor: Žene.ba
Cool patike koje nose i Amal Clooney i Megan Markle
Foto: Arhiv

Bijele patike su univerzalni element ormara koji nadilazi lični stil i trendovsku estetiku. 

U svim mojim fazama maksimalistički, casual-cool - uvijek je bio par klasičnih cipela u rotaciji jer bez obzira kako  ormar izgleda te godine, one idu uz sve.

Adidasove Stan Smiths patike bile su 'It' cipela otkako su puštene u prodaju '60-ih. Stil je nekako bezvremenski i uvijek u trendu. 

Izgledaju sjajno uz farmerke i bijelu majicu kratkih rukava, ali mogu i učiniti da se uzdignuti komadi osjećaju malo hladnijim. 

Poznato je da Meghan Markle drži ležerno uz cipele, noseći ih uz džogere i farmerke, dok je Amal Clooney dokazala da odjeveni komadi mogu učiniti prikladnijim za svakodnevicu kada je svoje uparila sa džemper haljinom srednje dužine bez rukava.

Korisnici svjedoče njihovoj udobnosti i svestranosti. Jedan kupac je primijetio da čak i nakon što su ih više puta nosili tokom 10-satnih smjena, patike su “zadržale svoju podršku”, dok je druga osoba rekla da u ovim patikama može “šetati satima” zahvaljujući njihovoj udobnosti i “savršenom pristajanju”.

Obuća su koja se nosi sa trenirkama kao i sa haljinama. Ležerni elementi uravnotežuju sofisticiranost za izgled koji djeluje nevjerovatno cool. 

adidas Stan Smith su stvorene za luksuzni izgled i osjećaj.

Nazvane po legendarnom teniseru, ove patike nastavljaju svoju vladavinu kao ikone stila.

Suptilne perforirane adidas pruge sa strane su tihi znak adidas sportskog naslijeđa. Ispod, gumeni đon pruža prianjanje tako da možete sa samopouzdanjem ići tamo gdje vas dan vodi. 

adidas Stan Smith patike dokazuju da jednostavnost nikada ne izlazi iz mode.

Ugrabite ih na nekom od sniženja u lokalnim trgovinama i uživajte.