Moda

Crni kaput u trideset divnih modela za novu sezonu

Autor: Žene.ba
Crni kaput u trideset divnih modela za novu sezonu

https://www.instagram.com/p/Bcz4DtoDjaL/?utm_source=ig_embed

Prvi jesenski dani unutar naših ormara kreirali su novu garderobu koja donosi onaj savršeni spoj jesenskih klasika, starih favorita i novih modnih trendova. Uz jesenske novitete koje smo već dodali svojoj jesenskoj garderobi, a koji će biti naš prvi izbor za još uvijek sunčane i tople dane u mjesecu listopadu, omiljene modne kuće, dizajneri i brendovi opet su korak ispred nas jer na police njihovih trgovina već su stigli najtopliji odjevni komadi koji će ući u našu garderobu s prvim hladnim danima i zadržati se u njoj sve do kraja zime.

Uz toplo i meko pletivo te jednostavne, elegantne, udobne i praktične gležnjače kao jedini model cipela koji ćemo zapravo trebati u novoj sezoni, najnovije kolekcije koje nas polako uvode u zimsku sezonu istaknule su crni kaput kao još jedan od neodoljivih klasika kojem se vraćamo i ove sezone, s prvim hladnim danima.

CRNI KAPUT – KLASIK KOJEM SE UVIJEK VRAĆAMO

Uterqüe

Jednostavan i elegantan, crni kaput istaknuo se kao jedan od ključnih odjevnih komada u kojima ćemo provesti one najhladnije jesenske i zimske dane. Uvijek efektan i elegantan odabir, ali i nevjerojatno jednostavan za kombiniranje unutar svakodnevnih kombinacija, bilo da se radi o dnevnim ili večernjim, ležernim ili formalnim, crni kaput ove se jeseni i zime vraća u pregršt novih modela koji su se istaknuli novim siluetama, trendi detaljima i zanimljivim teksturama koje im donose različiti materijali ili stvara kombinacija više materijala.

Od onih klasičnih modela s kojima ne možete pogriješiti i koje ćete bez sumnje nositi godinama do dugih crnih kaputa u military stilu i ženstvenih oversized modela naglašenih s remenom u struku, od vunenih modela do toplih i mekih bundica od umjetnog krzna i elegancije tvida, u nastavku donosimo izbor najboljih crnih kaputa za nadolazeće hladne dane.

H&M Studio Collection Premium Quality

H&M

H&M

H&M

H&M

Bottega Veneta

RŪH

Mango

Mango

Mango

Bershka

Bershka

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Ganni

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Stradivarius

COS

COS

COS

COS