Moda

David Beckham se obukao kao Elton John i oduševio fanove

Autor: Žene.ba
David Beckham se obukao kao Elton John i oduševio fanove

Nakon ljetovanja s djecom na jugu Francuske, David i Victoria Beckham nastavili su odmor na jahti Eltona Johna s pjevačem i njegovim suprugom Davidom Furnishem.

Na svojim Instagrama svi su podijelili po nekoliko fotki s njihovog zajedničkog odmora na kojima je najviše pažnje privukla Victoria.

https://www.instagram.com/p/B1mICfnpQ_p/?utm_source=ig_embed

No Davidovo izrugivanje palo je u drugi plan nakon što je Victoria objavila njegovu fotku na kojoj ne izgleda kao on, ali zato neodoljivo podsjeća na svog poznatog prijatelja.

https://www.instagram.com/p/B1uLnUQpgYS/?utm_source=ig_embed

"Ovo je sve!" napisala je bivše Spajsica u opisu fotke uz hešteg "Rocketman" koji nije ni bio potreban da bismo zaključili da je David inspiraciju za svoj look pronašao u Eltonu Johnu. Fotka je u kratkom roku prikupila stotine hiljada lajkova, a ako je suditi prema komentarima ispod nje, čini se da su fanovi oduševljeni Davidovim makeoverom.

Nogometaš je pozirao u svilenoj Versace košulji sa zlatnim printom i velikim šljokičastim Gucci naočalama, a složit ćete se da i u ovom izdanju izgleda iznenađujuće dobro. Izgleda da David može isfurati što god poželi!

Index.hr