Proljetno-ljetni modni remix

Deichmannova nova kolekcija dolazi u grad

Autor: Žene.ba
Foto: Deichmann

Sa dolaskom toplijih dana, vrijeme je da osvježite svoju obuću s najnovijim trendovima iz Deichmannove kolekcije za proljeće i ljeto 2024. Ova sezona donosi inovativne stilove koji odražavaju dinamičan spoj klasične elegancije i savremenih trendova. Upoznajte tri glavna trenda koja će obilježiti vaš modni izričaj ove sezone: Retro, Crystal i Nature Essentials.

Retro elegancija

Deichmannov Retro trend vraća nas u prošlost s modernim obratom, nudeći obuću koja spaja vintage šarm s današnjom udobnošću. Očekujte da vidite profinjene salonke, šarmantne balerinke i versatilne loaferice, sve u paleti nježnih pastelnih i neutralnih boja koje se lako kombinuju s vašim omiljenim proljetnim odjevnim predmetima.

Kristalni sjaj

Crystal trend obuhvata obuću s blistavim akcentima - koji vašem koraku dodaju svjetlucavu notu. Od elegantnih večernjih cipela do svakodnevnih patika, svaki par iz ove linije osmišljen je da privlači poglede svojim sjajnim detaljima. Ovaj trend je savršen za one koji traže da dodaju malo glamura svojoj garderobi.

Prirodni esencijali

Za ljubitelje prirode, Nature Essentials linija donosi obuću izrađenu od ekološki prihvatljivih materijala poput pluta i rafije, u zemljanim tonovima koji odražavaju prirodne pejzaže. Ovi modeli su ne samo udobni i praktični, već i stilski prilagodljivi za različite prilike, od dnevnih izleta do večernjih šetnji.

Ove godine, u sklopu proljetne sezone, Deichmann je predstavio svoju najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto 2024. na jedinstvenom događaju koji odiše stilom i elegancijom. Retro brunch organiziran je u čarobnom ambijentu Caffe & Burger Boutique La Soul u Sarajevu, gdje su gosti imali priliku prvi pogledati atraktivne modele iz novih kolekcija. 

Za one koji nisu mogli prisustvovati, događaj je zabilježen kroz objektiv naših fotografa, čije fotografije možete pogledati u galeriji.

Posjetite bilo koju Deichmann trgovinu ili web stranicu kako biste otkrili i isprobali nove modele. Ova kolekcija dizajnirana je da zadovolji različite stilove i potrebe, nudeći širok spektar izbora za svakoga.