U saradnji sa D&G

Demi Moore ponovo oduševila odvažnim outfitom

Autor: Žene.ba
Demi Moore ponovo oduševila odvažnim outfitom
Foto: X

Proslavljenu američku glumicu veže nepunih trideset godina saradnje i prijateljstva s najpoznatijim modnim dvojcem koji čine Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

Izbor glavne gošće na svečanom VIP otvorenju spektakularne izložbe "Od srca do ruku: Dolce & Gabbana", koje je održano u Kraljevskoj palači u Milanu, nije mogao biti bolji. Američka glumica Demi Moore, naime, svojim je nezaboravnim ulogama poput onih u filmovima ‘‘Duh‘‘, ‘‘Nemoralna ponuda‘‘ i ‘‘Razotkrivanje‘‘ oduševila filmsku publiku širom svijeta, a u svojoj sedmoj deceniji života - prošlog novembra  proslavila je 61. rođendan, nastavlja privlačiti pažnju hrabrim modnim izražajem i neočekivanim kombinacijama.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

U prijestolnici talijanske mode zablistala je u dugoj prozirnoj metalik vintage haljini najpoznatijeg modnog dvojca, kojeg čine Demini vršnjaci, Stefano Gabbana i Domenico Dolce, s kojima je poslovno i prijateljski povezana gotovo trideset godina.

View this post on Instagram

A post shared by Brad Goreski (@bradgoreski)

Proslavljena američka glumica, koja je karijeru započela kao tinejdžerka u Evropi, gdje je početkom osamdesetih bila članica modne agencije Elite Management, među prvima je u Hollywoodu nosila neodoljive modele Dolce & Gabbana i tako pridonijela prepoznatljivosti talijanskog brenda u Sjedinjenim Državama.

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu