Kćerka pjevača

Đina Džinović uživa u luksuzu, nosi narukvice vrijedne skoro 60.000 eura

Autor: Žene.ba
Đina Džinović uživa u luksuzu, nosi narukvice vrijedne skoro 60.000 eura
Instagram

Đina Džinović, kćerka Harisa i Melina Džinović, uživa u luksuzu pa su tako pažnju njenih pratitelja privukle skupocjene narkuvice.

Ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je mobitelom prekrila lice te istakla nakit. Nosila je Cartierovu Love narukvicu ukrašenu dijamantima koja košta 48.300 eura i Tiffany narukvice od žutog zlata s biserima i bijelog zlata sa tirkizom.

Njih dvije koštaju 8.300 dolara, odnosno 7.720 eura.

Ona često na TikToku pratiteljima često dijeli modne savjete pa mnogi misle da je odlučila krenuti stopama svoje majke Meline.

"Kćerku nimalo ne savjetujem u vezi oblačenja. Kao što vidite, nas dvije se potpuno razlikujemo. Drago mi je da dijete nije moja kopija. Ima svoj put, svoj stil", izjavila je Melina nedavno.

Đina se ranije pohvalila naušnicama napravljenim od 18-karatnog zlata čija je cijena 11.000 eura.

"Rekla bih da sam samo obična djevojka, koja ima velike snove. Sve što radim na društvenim mrežama iskreno je i spontano, što i jeste bila moja ideja od početka. Ponekad sam hirovita, pomalo i impulsivna, ali sam najčešće vedra i veoma jednostavna djevojka", izjavila je u jednom od ranijih intervjua.

Kao što je poznato, nedavno je objavljeno da se Haris i Melina razvode. Iako je Đina inače dosta aktivna na društvenim mrežama, nije ništa objavila nakon vijesti da se njeni roditelji rastaju.