Moda

Divni ljetni komadi sa prekriženim naramenicama na leđima

Autor: Žene.ba

https://www.instagram.com/p/Biwh3u3FAt7/?utm_source=ig_embed

Ljeto je već stiglo u naše omiljene dućane. Iako nas od službenog početka ljeta dijeli još nekoliko proljetnih tjedana, topli proljetni dani iz naših će ormara izmamiti prve ljetne komade. U modnom svijetu, početak nove sezone vraća nas našim omiljenih klasicima, ali i donosi osvježenje u novim komadima i trendovima. Ljetna sezona i ove nas godine vraća onim najprozračnijim siluetama i najlaganijim materijalima. Uz raskošnu paletu boja i uzoraka koja i najjednostavnijim modelima daje upečatljiv izgled i razigrani karakter ljetne sezone, trendi detalji istaknuli su se kao jednako efektni dodatak našim omiljenim ljetnim modelima.

Uz voluminozne volane i raskošne izvezene motive flore i faune, prvi ljetne kolekcije istaknule su neodoljive modele koje krasi istovremeno vrlo decentan, ali i vrlo efektan detalj – prekrižene naramenice.

EFEKTNI LJETNI KOMADI S PREKRIŽENIM NARAMENICAMA
Naramenice koje se križaju na leđima detalj su koji plijeni pažnju svojim istovremeno jednostavnim i upečatljivim izgledom i odvlači pogled na otvorena leđa. Savršeni element za svaki ljetni model, prekrižene naramenice donose efekt iznenađenja i dozu suptilnog seksipila. Osim zavodljivog izgleda, prekrižene naramenice istaknule su se kao svestrani detalj koji jednako dobro pristaje jednostavnom dnevnom topu i šarmantnoj dnevnoj haljini, kao i njihovim elegantnijim i svečanijim izdanjima od svile ili satena.

Najdivnije ljetne komade s prekriženim naramenica koje odvlače poglede na otvorena leđa i ističu njihovu eleganciju izdvojili smo u nastavku.