Lako se kombinuju

Drake i J.Lo nagovijestili novi modni trend - široke klasične hlače

Autor: Žene.ba
Drake i J.Lo nagovijestili novi modni trend - široke klasične hlače
Foto: Instagram

Ovog ljeta novi hit su ekstremno široke klasične hlače. One ističu visoki struk, svijetle  su boje i prirodnog materijala poput pamuka, viskoze i lana. Kombinujemo ih s uskim majicama ili crop topovima kako bi se istaknule i postale središnji komad odjeće u cijelom outfitu. Drake i Jennifer Lopez su među prvima prošetali ovim novim ljetnim trendom, noseći široke hlače za svoje opuštene dnevne aktivnosti u razmaku od samo nekoliko dana.

 
Kada pantalone na sebi imaju oznaku da su wide leg model – to je upravo ono što tražimo, visok struk i ekstremno široke nogavice, idealne za praćenje trenutnog trenda. Dodatni bonus je ako imaju ravnu peglanu liniju.

Iako su Drake i J.Lo nosili ove hlače za dnevne prilike, važno je napomenuti da su sjajan izbor i za večernje izlaske.

Dodatni stilski savjet je da outfit upotpunite nekim kaišem, što će dati formalniji ton vašem izgledu, ovisno o prilici za koju se oblačiteMogu se kombinovati s bodijem, crop topom ili uvučenom košuljom, dok je za muškarce dobra opcija uska pamučna majica koja prati tijelo. Izbjegavajte široke krojeve za gornji dio odjeće kako biste izbjegli da vas kombinacija proguta.