Outfit dana

Emily Ratajkowski oduševila u stylish izdanju

Autor: Žene.ba
Emily Ratajkowski oduševila u stylish izdanju
Foto: X

Emily Ratajkowski s razlogom nosi titulu it djevojke, a tokom godina razvila je svoj jedinstveni, ali svejedno prepoznatljivi stil koji bismo najlakše mogli opisati kao određenu kombinaciju seksepila i ležernosti. Na crvenom tepihu najčešće se odlučuje za elegantne ili odvažne outfite, dok za streetstyle izdanja ipak radije bira minimalističke komade s najvećim fokusom na udobnost.

Osim toga, njene ležerne i chic modne kombinacije često nam mogu poslužiti kao odlična inspiracija, a ovog smo puta izdvojili njezin posljednji look. Naime, fotografi su 32-godišnju manekenku "uhvatili" u jutarnjoj šetnji s njezinom ljubimcem Colombom kada je ulicama New Yorka prošetala u stylish odijelu, komadu koji je ove sezone jedan od najpopularnijih.

Ovaj look ćemo rekreirati kada budemo željeli nositi cool, opuštenu i nonšalantno stylish modnu kombinaciju koja se zapravo temelji na basic komadima koji zajedno čine savršeni outfit. Ratajkowski se odlučila za monokromatsko crno odijelo s oversized blejzerom i pripadajućim hlačama iste boje, bijelu klasičnu košulju, smeđe kožne čizme na petu te sunčane naočale.