Favorit Emily Ratajkowski

Fantastična bomber jakna kao sjajna alternativa klasičnoj crnoj kožnoj

Autor: Žene.ba
Fantastična bomber jakna kao sjajna alternativa klasičnoj crnoj kožnoj
Foto: Emily Ratajkowski

Kožne jakne su već decenijama poznate kao modni klasik koji bi trebao biti dio garderobe svakoga. Ovaj ključni komad odjeće savršen je za prijelazne dane između toplih i hladnih mjeseci, kada temperature nisu konstantno visoke i kada su jutra i večeri svježe. Osim toga, nosiv je u raznim kombinacijama i omiljen je neovisno o osobnom stilu. Zbog toga uvijek tražimo vrhunske modele koji će ispuniti naša očekivanja.

Kada pomislimo na kožnu jaknu, često nam prvo pada na pamet klasični crni model od glatke kože, poznat kao "rockerica". Međutim, želimo istaknuti da takvi modeli nisu jedini koje želimo imati u svojim garderobama. Naprotiv, sve više osjećamo potrebu da unesemo malo boje u svoje kombinacije kroz kožne jakne.

Emily Ratajkowski je upravo uzela takav model kožne jakne i kombinovala ga s crnim trapericama trapez kroja, bijelim crop topom i kaubojskim čizmama. Ne sumnjamo da će ovaj veoma prilagodljivi komad biti ključni dio mnogih drugih njenih kombinacija dok će šetati ulicama New Yorka u narednim sedmicama.