top trend u svijetu

Flippy bob: Povratak još jedne retro frizure

Autor: Žene.ba
Flippy bob: Povratak još jedne retro frizure
FOTO: Ilustracija

Bob je definitivno frizura koja zauzima prvo mjesto širom svijeta, pa je isti slučaj i ove sezone.

Riječ je o doista svestranoj frizuri koju je moguće stilizirati na nekoliko različitih načina. Ipak, da li ste znali da postoje razni stilovi bob frizure?

Tako se na scenu vratio još jedan trend vezan uz ovaj stil, a vjerojatno vam je dobro poznat, jer su ovakav bob mnoge od nas nosile u djetinjstvu i mladenačkim danima.


Naime, radi se o flippy bobu, retro stilu s modernim twistom koji donosi toliko željeno osvježenje.  Individualniji je, a prepoznat ćete ga po vrhovima kose koji idu prema van, što se dobiva feniranjem kose na četku upravo u tom smjeru.

Dobra stvar je i da možete izabrati i razdjeljak koji ćete nositi, a koji će najbolje izgledati na sredini ili duboko na stranu, piše Azra.ba

Poznati frizerski stilisti preporučuju da se flippy lob nosi u kombinaciji s kosom koja je puna volumena. Više volumena postići ćete ako vlažnu kosu pripremite pjenom za boost ili viklerima, a odličnu teksturu suhim šamponom za kosu. Ova frizura još bolje izgleda dan poslije, a osim voluminoznog flippy boba, vrlo je popularan i zalizani flippy bob.